Deluxedisposables

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Levering en retour

1. Levering

De bestellingen worden gratis vanaf €79 incl BTW in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk verzonden. Voor andere landen zal elke bestelling individueel beoordeeld worden.

De leveringstermijn wordt bij benadering opgegeven en is niet bindend. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel en van de transporteur. Overschrijding van de leveringstermijn kan in geen enkel geval aanleiding geven tot schadevergoeding of annulatie van de bestelling.

De bestellingen reizen steeds op risico van de klant. Bij schade of ontbrekende goederen is de koper eraan gehouden de vaststelling binnen de 5 werkdagen na aankomst per aangetekende schrijven te melden. Indien de artikels niet in voorraad zijn, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Als u meerdere artikelen bij Deluxe Disposables tegelijkertijd besteld, proberen wij deze zo vlug mogelijk bij u te leveren. Indien we een artikel niet in voorraad hebben, dan wordt deze artikel zo vlug mogelijk bij u nageleverd. Alle bestellingen bij Deluxe Disposables worden binnen de 24/48 uur verzonden. Bij elke verzending ontvangt u via e-mail een unieke track-trace link en code. Met deze code kunt u online uw verzending traceren.

2. Retour

Indien u niet geheel tevreden bent van uw bestelling, kunt u deze binnen de 5 werkdagen na faktuurdatum voor de ongebruikte goederen, terug zenden aan Deluxe Disposables, in de originele, onbeschadigde verpakking met reden van terugzending en vergezeld van een fotocopie van de aankoopfactuur.

Indien u de artikels wenst te ruilen voor een goedkoper artikel, dan zal het verschil op uw rekening overgemaakt worden. Indien u de artikels wenst te ruilen voor een duurder artikel, dan vragen wij u om het verschil binnen de 14 dagen aan ons over te maken. Indien u geen ander artikel wenst, dan zal het aankoopbedrag naar uw rekening overgemaakt worden.

De goederen dienen teruggezonden worden naar volgend adres: Deluxe Disposables, Zurenborgstraat 21, 2018 Antwerpen België .

Transportkosten voor retour zijn steeds ten laste van de klant. Bestellingen op speciale aanvraag kunnen niet teruggegeven worden.

Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u steeds contact met ons opnemen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur - 17:00 uur via e-mail: info@deluxedisposables.com

Deluxedisposables gebruikt cookies om u zo goed mogelijk te helpen meer...
x