Deluxedisposables

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Betalingen

De bestellingen die u bij Deluxe Disposables plaatst kunnen op verschillende manieren betaald worden. Deluxe Disposables aanvaardt een betaling via Bancontact, Mr Cash, VISA, MasterCard en PayPal. Deze betalingsmethoden zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. Bij het betalen dient u de verschillende stappen zorgvuldig te volgen. Deluxe Disposables  rekent geen betalingskosten voor betalingen via overschrijving, Mr Cash, VISA en MasterCard.

Deluxe Disposables behandelt u bestelling eens ze de betaling ontvangen. Bestellingen die in voorraad zijn worden onmiddellijk verzonden. De bijhorende factuur wordt met de bestelling geleverd. Indien de leveringsadres verschillend is van de facturatie adres, dan ontvangt u de factuur via de Post. Als u meerdere artikelen bij Deluxe Disposables  tegelijkertijd besteld proberen wij deze artikelen in één zending bij u af te leveren.

De leveringstermijn hangt in dit geval af van het artikel met de langste leveringstermijn. Indien u de levering in meerdere verzendingen wenst te ontvangen, dan dient u contact met ons op te nemen. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u steeds contact met ons opnemen.

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur - 17:00 uur via e-mail:  info@deluxedisposables.com

 BTW-identificatienummer: BE0535.808.105

 
WILT U 5% VAN UW BESTELLING?
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang kortingsbon .
Klantenbeoordelingen