Deluxedisposables

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Algemene voorwaarden

1. Door zijn bestelling aanvaardt de klant de algemene verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden van Deluxe Disposables.

2. De bestellingen worden gratis in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk verzonden. Voor andere landen zal elke bestelling individueel beoordeeld worden. De leveringstermijn wordt bij benadering opgegeven en is niet bindend. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel en van de transporteur. Overschrijding van de leveringstermijn kan in geen enkel geval aanleiding geven tot schadevergoeding of annulatie van de bestelling.

3. De bestellingen reizen steeds op risico van de Deluxe Disposables. Bij schade of ontbrekende goederen is de koper eraan gehouden de vaststelling binnen de 5 werkdagen na aankomst per aangetekende schrijven te melden.

4. Als u meerdere artikelen bij Deluxe Disposables tegelijkertijd besteld, proberen wij deze zo vlug mogelijk bij u te leveren. Indien we een artikel niet in voorraad hebben, dan wordt deze artikel zo vlug mogelijk bij u nageleverd. Indien de artikels niet in voorraad zijn, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

5. Alle bestellingen bij Deluxe Disposables worden binnen de 24/48 uur verzonden. Bij elke verzending ontvangt u via e-mail een unieke track-trace link en code. Met deze code kunt u online uw verzending traceren.

6. Garantie "tevreden of terugbetaald" (omruiling) is enkel geldig voor ongebruikte artikels in hun originele verpakking. Indien u niet geheel tevreden bent van uw bestelling, kunt u deze binnen de 14 dagen na factuurdatum terugzenden met een fotokopie van de aankoopfactuur. Indien u de artikels wenst te ruilen voor een goedkoper artikel, dan zal het verschil op uw rekening overgemaakt worden. Indien u de artikels wenst te ruilen voor een duurder artikel, dan vragen wij u om het verschil binnen de 5 werkdagen aan ons over te maken. Indien u geen ander artikel wenst, dan zal het aankoopbedrag naar uw rekening overgemaakt worden. De goederen dienen teruggezonden worden naar volgend adres: Deluxe Disposables, Zurenborg straat 21 2018 Antwerpen België. Transportkosten voor retour zijn steeds ten laste van de klant.  Bestellingen op speciale aanvraag kunnen niet teruggegeven worden.

7. De bestellingen moeten steeds vooraf betaald worden. Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u de keuze tussen volgende betalingsmethoden: betaling via Bancontact, Mr Cash, VISA, MasterCard en PayPal. Deze betalingsmethoden zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. Bij het betalen dient u de verschillende stappen zorgvuldig te volgen. Deluxe Disposables rekent geen betalingskosten voor betalingen via overschrijving, Mr Cash, VISA en MasterCard. Deluxe Disposables behandelt u bestelling eens ze de betaling ontvangen. De bijhorende factuur wordt met de bestelling geleverd.  Indien de koper geen schriftelijke klacht indient binnen de 8 werkdagen, te rekenen vanaf de datum van verzending, worden de facturen beschouwd als zijnde aanvaard.

8. Prijzen, afbeeldingen en teksten in onze website, catalogus en of promotiefolders (onder voorbehoud van zet- en berekeningsfouten) zijn informatief en niet contractueel. De promoties en geschenken zijn enkel geldig zolang de voorraad strekt. Bij een eventuele prijswijziging wordt u tijdig gecontacteerd.

9. De geschenken zijn slechts één keer per klant verkrijgbaar (en zolang de voorraad strekt). De promotiecode die u ontvangt kunt u slechts bij één aankoop gebruiken.

10. Wenst u een artikel die u op de website van Deluxe Disposables niet kunt terugvinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor een offerte. Alle offertes van Deluxe Disposables  zijn 15 dagen geldig.

11. Bij betwisting is enkel de rechtbank van Antwerpen bevoegd. De volledige algemene voorwaarden van Deluxe Disposables zijn beschikbaar op aanvraag.

Voor vragen, gelieve ons te contacteren:

Per email : info@deluxedisposables.com, per telefoon: 034941416
Adres:Deluxe Disposables Nijverheidsstraat 1, 2330 Merksplas, Belgium
BTW NR : 0535.808.105

WILT U 5% VAN UW BESTELLING?
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang kortingsbon .
Klantenbeoordelingen